Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009

ΕΠΑΛ ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ (6-4-2009): Η προβολή της δράσης μας από τον τηλεοπτικό σταθμό "ΔΙΚΤΥΟ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ"

Στις 6 Απριλίου 2009, ορισμένοι από τους μαθητές της πολιτιστικής ομάδας του σχολείου μας, συγκεκριμένα η Σ. Έλενα, η Σ. Πελίνα και ο Ρ. Γιάννης, παρουσίασαν, σε ζωντανή μετάδοση, τις φετινές δράσεις του ΕΠΑΛ ΝΙΓΡΙΤΑΣ, και ειδικά την ταινία μικρού μήκους, (την οποία μπορείτε να δείτε σε παρακάτω ανάρτηση), στην εκπομπή "Ανοικτή Γραμμή", την οποία παρουσιάζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Μωραΐτη, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού "ΔΙΚΤΥΟ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ".
Ευχαριστούμε θερμά, τόσο την κα Μωραΐτη, όσο και όλους τους συντελεστές του "ΔΙΚΤΥΟ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ", που έδωσαν την ευκαιρία στους μαθητές μας να μιλήσουν για το έργο μας!

Επίσης, οι δραστηριότητες του σχολείου μας παρουσιάστηκαν από τον τοπικό, έντυπο και ηλεκτρονικό, τύπο.

Ρίξτε μια ματιά:
E-simerini
Πατήστε εδώ

Myserres.gr
Πατήστε εδώ

Ελεύθερο Βήμα
Πατήστε εδώ

Δείτε το video της εκπομπής "ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ", την οποία παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ελένη Μωραΐτη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, όπου παρουσιάσαμε τις φετινές δράσεις του σχολείου μας.
Επισκεφθείτε το ιστολόγιο της συνεργασίας etwinning με τίτλο: "teenagers: we live in different countries, but we share the same problems, the same feelings, the same expectations" ("έφηβοι: ζούμε σε διαφορετικές χώρες, αλλά μοιραζόμαστε τα ίδια προβλήματα, τα ίδια αισθήματα, τις ίδιες προσδοκίες"), στo πλαίσιo του οποίου δημιουργήθηκε η μίνι ταινία μας: