Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΑΛ ΝΙΓΡΙΤΑΣ 2009-2010: Η φιλανθρωπική εκδήλωση του σχολείου για τους σκοπούς της UNICEF (15-12-2009)


Οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Νιγρίτας πραγματοποίησαν και αυτή τη χρονιά φιλανθρωπική εκδήλωση για τους σκοπούς της UNICEF, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009, στα πλαίσια του προγράμματος «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών».

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία είχε τίτλο «Από τα παιδιά του ΕΠΑ.Λ. Νιγρίτας για τα παιδιά όλου του κόσμου», μαθητές και μαθήτριες του σχολείου με τη βοήθεια της υπεύθυνης εκπαιδευτικού της εκδήλωσης, φιλολόγου κας Τσακιρίδου Δόμνας, αλλά και με την αμέριστη συμπαράσταση του Διευθυντή κου Μπιτζιώνη Βασιλείου παρουσίασαν το έργο της UNICEF σε όλους τους παρευρισκόμενους, συμπεριλαμβανομένων της Δημάρχου Νιγρίτας, κας Μήκα Αγγελικής, του Αντινομάρχη Σερρών, κου Χατζηχαριστού Γεωργίου, της Προέδρου της UNESCO Σερρών κας Εμμανουηλίδου Αικατερίνης, της Διοικητού του Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης (Κ.Α.Φ.Κ.Α.) Νιγρίτας, κας Μπάγκαλα Αφροδίτης & της Προϊσταμένης του Γραφείου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών, κας Μήτκα Θεοδώρας.

Μακάρι η εκδήλωσή μας σε συνδυασμό με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το σχολείο μας να βοηθήσουν το έργο της UNICEF! Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν στο έργο μας! Καλές γιορτές!